Aktuellt

Nordens första EPD för brandspjäll

Som ett led i det stora hållbarhetsarbete Bevent Rasch genomför släpps nu en EPD om BSKC6. Syftet är att ge våra kunder specifika miljödata för att de ska kunna räkna mer exakt på sina projekts påverkan. Vi får också en stor inblick i var i vår värdekedja som vi har störst påverkan, utifrån detta har vi fått bra insikter i vilken riktning vi ska ta vårt hållbarhetsarbete.

Läs mer

Från verkstadsarbetare till planeringschef

Mikael Clovell är uppväxt i Motala och cyklade förbi den gula fabriksbyggnaden i ­Motala under hela låg- och mellanstadieperioden. Hösten 2004 blev han uppringd av ett ­bemanningsföretag som sökte montörer till verkstan och nu – 18 år senare – har han gjort en imponerande karriär inom företaget från verkstadsmedarbetare via lagermedarbetare till produktionstekniker, för att nyligen axla rollen som planeringschef på Rasch.

Läs mer

Presentation och inspelning från utbildningen i brandskydd den 28/3

 I tisdags höll vår kollega Niklas Johansson en grundutbildning inom brandskydd i luftbehandlingsanläggningar över Teams. Nära hundra personer deltog när vi bland annat lyfte frågor som "Kan vi frångå det CE-märkta montaget", "Varför är det så noga med montage och upphängning av brandspjäll?" "Är det inte bara att sätta upp brandspjället?" Dessutom ställde deltagarna många intressanta frågor som du kan se svaret på nedan. 

Läs mer

Brandutbildning

Tisdagen den 28 mars håller Niklas Johansson på Bevent Rasch en grundutbildning för dig som är intresserad av att lära dig mer om brandskydd i luftbehandlingsanläggningar.

Läs mer

Ny grupp med fokus på hållbarhet

Bevent Rasch fortsätter sin satsning på hållbarhet och har nu tillsatt en hållbarhetsgrupp. Syftet är att identifiera var bolaget har möjlighet till störst påverkan samt hur verksamheten kan förbättras ur ett hållbarhetsperspektiv.

Läs mer