2022-11-11

Per-Magnus: Bevent Raschs expert på brandsäkerhet

Per-Magnus Magnusson arbetar med teknikutveckling på Bevent Rasch och har under lång tid engagerat sig inom brandsäkerhet. Med ett förflutet på RISE, Energiteknik och över 20 år på Bevent Rasch har han en gedigen erfarenhet som bland annat resulterat i utvecklingen av flera brandspjäll.

Per-Magnus: Bevent Raschs expert på brandsäkerhet

-    Bevent Rasch har ett fantastiskt team som tillsammans arbetar med att utveckla och ta fram brandspjäll. För oss är det självklart att produkterna har extremt hög säkerhet, men de ska även vara enkla att använda, montera och installera. Den filosofin genomsyrar allt vi gör.
Med lång erfarenhet kommer många lärdomar och spännande projekt. Bland annat i utvecklingen av det senaste brandövervakningssystemet FENIX. 

-    Det viktiga för oss är att inget ska hända och därför är det så viktigt att alltid tänka från användarens perspektiv. När vi tog fram FENIX var målet att ha en säker och supportfri produkt vid både driftsättning och under produktens liv. Genom den interaktiva touchdisplayen kan användaren på ett lätt och smidigt sätt övervaka brandspjällen och se så att allt fungerar.