2024-03-20

Vi är nominerade till Stora Inneklimatpriset

Bevent Rasch och 4SafeAir är med vårt gemensamma Visible Air System (VAS) en av fyra nominerade till Stora inneklimatspriset 2024. Här kan du läsa mer om systemet inför prisutdelningen på Nordbygg 2024.

Vi är nominerade till Stora Inneklimatpriset

Vill du veta vad som finns i din luft?

Med VAS kan du inte bara se vad din inomhusluft innehåller, utan också förstå hur den påverkar dig och din omgivning. Genom att visualisera och övervaka luftkvaliteten på ett enkelt sätt via din dator, läsplatta eller mobil, ger VAS dig verktygen för att skapa en hälsosam och bekväm inomhusmiljö för dig själv och andra.

VAS består av en huvudenhet och satellitenheter för luftmätning och styrning. Installationen är enkel och kan göras på mindre än 10 minuter. Den kontinuerliga övervakningen av gaser och partiklar, tillsammans med andra viktiga parametrar för inomhusluftkvalitet, ger dig möjlighet att optimera din miljö dygnet runt.

Övervakning dygnet runt

Med Visible Air Sense får du inte bara tillgång till realtidsdata, utan kan också se historiska värden för att identifiera trender och mönster över tid via din dator, läsplatta eller mobil. Detta ger dig den insikt du behöver för att fatta välgrundade beslut och skapa en hälsosam och behaglig miljö, var du än befinner dig. 

24-03-20.webp

Övervakning av arbetsmiljö i metallbearbetning

Genom att övervaka luftkvaliteten i realtid kan du säkerställa en sund arbetsmiljö för personal och optimera processer för bättre resultat.

Fastighetsövervakning

Med VAS kan du enkelt övervaka fastigheter oavsett storlek. Genom att ansluta mätsatelliter uppkopplade mot routerns via radiofrekvens kan mäta flera områden, och med möjligheten att ansluta enheter för utomhusmätningar får du en komplett bild av hela miljön.

Sensorstyrning i storköksutsug

Systemet mäter partiklar och anpassas specifikt för att energioptimera och automatiskt styra fläktar och kanalspjäll samt övervaka och säkerställa inomhusmiljö för kökspersonal.

 

Läs mer om VAS här 

Ladda ner produktbladet här