2024-03-20

Nästa generation brandspjäll kommer till Nordbygg 2024

Om du inte redan skrivit upp Nordbygg 2024 i din kalender är det dags att göra det. Självklart är vi på plats och visar upp våra senaste produktnyheter.

Nästa generation brandspjäll kommer till Nordbygg 2024

Nordbygg är en självklar samlingsplats för branschen. Hit kommer leverantörer, konsulter, inköpare, producenter med flera för att samla inspiration och knyta kontakter.

Boka din biljett nu. 

3 spännande och innovativa produkter vi tar med oss till Nordbygg är: 

1. OPTIMUS 60 

Vår senaste produktlansering och nästa generation brandspjäll. När spjället lanserades hösten 2023 blev det snabbt en favorit hos kunderna. OPTIMUS är 4 gånger så snabbt att montera som sin föregångare, kräver ingen fogmassa och väger mindre. Dessutom kommer det med en EPD. 

2. FENIX 

Vår populära övervakningsenhet har fått nya uppdateringar som till exempel: möjlighet att namnge spjäll och rökdetektorer, larmlista med de 30 senaste larmen och programmerbara larmutgångar. 

3. BRNF 

När du vill ha en diskret design för en ren skyline eller när du renoverar en K-märkt byggnad är vår kombinerade takgenomföring och avluftshuv BRNF ditt bästa val. På Nordbygg kan du med egna ögon se varför. 

Möt oss på Nordbygg 2024, 23 – 26 april 

Vi ser fram emot att träffa dig på Stockholmsmässan! Vill du redan nu boka in ett möte med någon av oss kan du enkelt höra av dig till oss